Informatie Koor, dirigent en meer

Dit koor uit Scheveningen, ontstaan in 2008, bestaat uit ruim 40 enthousiaste leden. Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek,

Optredens waren er al eerder van Paradiso Amsterdam tot Haarlem en het Westland tot het Paard in Den Haag en natuurlijk niet te vergeten op vele locaties in Scheveningen. Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat dit koor initiator is van het grootste korenfestival van Den Haag onder de naam 'Terug naar de Kust'.

Dirigent Natalia Kharetskaya

Dirigent vanaf 1 oktober 2021

Natalia (1991) is in 2014 afgestudeerd op het conservatorium in Litouwen als Jazz Vocalist.

In 2015 verhuisde zij naar Nederland waar zij afstudeerde in 2019 bij Codarts in Rotterdam in vakken compositie en arrangeren met als bijvakken piano en dirigeren.

Na haar afstuderen lanceerde zijn een avant-pop project ‘Cosmic Bride’.

Ook als Jazz zangeres liet zij van zich horen in diverse projecten en trad ook op in haar eigen land op de ‘Riga Jazz Stage’. En nu dus ook sinds 2021 dirigent bij het YMCA popkoor.